story 1

WOODION TARINA  

Woodio on syntynyt uteliaisuudesta puun mahdollisuuksiin maailmalla. Innovatiivinen tuote- ja materiaalikehitys, skandinaavinen huippudesign ja suomalainen metsätuntemuksen perinne luovat edellytykset Woodion design-tuotteille.

Yrityksen perustajan, kemian tohtori Petro Lahtisen vuosia jatkunut puututkimustyö on johtanut materiaali-innovaatioihin pohjautuvaan menestyvään liiketoimintaan. Uusi puumateriaali syntyy puuhakkeesta ja hartsimaisista ainesosista.

Ekologinen puukomposiitti on täysin vedenpitävää, kestävää ja kierrätettävää. Sen ansiosta Woodion design soveltuu tiloihin, joissa puu on yllätyksellinen ja odottamaton ratkaisu materiaalivalintana.

Woodion kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Ne ovat 100 % kierrätettäviä, ja raaka-aineena käytetään lähialueilla tuotettua pohjoisen puuta. 

Woodio on edelläkävijä ekologisesti kestävien ja luonnonmukaisesti tuotettujen design-tuotteiden suunnittelijana. Yritys uskoo alan kasvuun maailmalla, ja haluaa olla etujoukoissa kehittämässä tulevaisuuden materiaaleja ja design-mallistoja. 

Jatkuva tuotekehitystyö, innovatiivinen puututkimus ja huippudesign yhdessä tarjoavat Woodiolle rajattomat mahdollisuudet löytää puulle uusia käyttökohteita tulevaisuuden design-tuotteiden suunnittelussa.